Prowly 1.0 reklamuje się w TakSówce

Prowly 1.0 reklamuje się w TakSówce

Dziś swoją premierę ma Prowly 1.0 – nowa wersja polskiej aplikacji dla PR-owców. Z tej okazji jej twórcy zorganizowali nietypową akcję marketingową „Spotkajmy się w TakSówce”, w ramach której w dniach od 15 do 19 września zapraszają wszystkich PR-owców do wspólnych przejazdów na terenie Warszawy. Podczas bezpłatnej trasy zapoznają ich z nowymi funkcjami Prowly 1.0.

Prowly to aplikacja internetowa ułatwiająca zarządzanie działaniami PR. Jest ona skierowana do pracowników agencji PR, wewnętrznych działów komunikacji w firmach, jak i PR-owców-freelancerów. Jej głównym zadaniem jest usprawnienie procesu budowania oraz utrzymywania relacji z mediami.

Aplikacja w wersji beta wystartowała pod koniec ubiegłego roku. Dziś ma ponad 1500 użytkowników oraz prawie 100 klientów w portfolio. To na podstawie ich uwag oraz sugestii, które gromadzone były na przestrzeni tego roku, przygotowana została wersja 1.0 aplikacji. Nowe Prowly wzbogacone zostało m.in. o system biur prasowych online, które z łatwością można zintegrować ze stroną internetową firmy czy klienta agencji PR.

Wszystkich obecnych i potencjalnych klientów twórcy Prowly zapraszają do TakSówki, którą jeździć będą na terenie Warszawy w dniach 15-19 września w godz. 8-18.00.
TakSówka, czaicie?

PR-owcy często borykają się z brakiem czasu, przez co na spotkania prezentacyjne zdarza nam się czekać nawet kilka tygodni. Zgodnie z ideą Prowly, która zakłada, że korzystanie z naszej aplikacji pozwala mieć więcej czasu na fajne rzeczy, postanowiliśmy przyspieszyć ten proces, a przy okazji ułatwić naszym klientom codzienne aktywności związane z przemieszczaniem się po Warszawie

– mówi Joanna Kółkowska, CEO i co-founder Prowly.

Każdy PR-owiec chcący zapoznać się z nowymi funkcjami aplikacji, może bezpłatnie zamówić kurs w dowolne miejsce w Warszawie za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie www.taksowka.prowly.com. TakSówkę napędza iTaxi, które jest partnerem akcji.

Informacja_prasowa_Prowly_15.09.2014.doc

doc | 66 KB

Prowly_grafika.png

iTaxi.jpg

Prowly_logo.png

Prowly w półfinale konkursu Think Big UPC Biznes

Aplikacja Prowly.com dostała się do półfinału konkursu Think Big organizowanego przez UPC. Od 12 grudnia br. do 5 stycznia 2014 roku w aplikacji konkursowej UPC na Facebooku trwa głosowanie internautów, w  wyniku którego 5 z 30 wyłonionych w I etapie projektów trafi do ścisłego finału.