Prowly PR Booster #12

Cześć! W drugiej połowie października do aplikacji zawita nowy kreator treści. Nowy Booster przynosi 7 faktów, jakie warto znać w tym temacie. Ponadto, poczytaj o tym, jak zbudować bazę mediów od zera (ciekawe również dla tych, którzy bazę już mają). Zapraszam do lektury 🎃

Nowy kreator treści Prowly - 7 rzeczy, które warto wiedzieć

Już w drugiej połowie października czeka nas zmiana w kreatorze treści. Wybraliśmy 7 rzeczy, które wydają się nam istotne z punktu widzenia tej aktualizacji. Poczytaj więcej tutaj.
Karolina Zasada, Customer Success Manager @Prowly

Jak stworzyć PR-ową bazę mediów

Baza mediów to jedno z najważniejszych narzędzi, jakimi dysponuje PR-owiec. Dobrze przygotowana, może stanowić o sukcesie kampanii i pozwoli zbudować relacje na wiele lat. Jak ją stworzyć od zera, gdy dopiero zaczynamy przygodę w PR lub szykujemy się do działania w zupełnie nowym otoczeniu? Więcej
Rafał Sałak, Head of Comms @Prowly

booster_prowly-08.png

Webinary Prowly🏫

Chcesz poznać nowy kreator treści od kuchni? Zapisz się na webinar 24.10! Będziemy pokazywać najważniejsze zmiany jak tylko wejdą do aplikacji, żebyście mogli od razy przystąpić do działania. Rejestracja tutaj.
Chcesz doszlifować umiejętności albo może nowa osoba dołączyła do Twojego zespołu i potrzebuje szkolenia z obsługi aplikacji Prowly? Wybierz termin
booster_prowly-08.png

Bądź na bieżąco z nowościami w aplikacji🌱

• Dodawanie grafik w treści mailingów (jak?)
  • Podgląd wiadomości mailowej przed wysyłką (jak?)
  • Embedowanie informacji prasowej w treści mailingu (o co chodzi?)
Pisz do mnie na booster@prowly.com, jeśli masz pomysł na tematy albo chcesz się podzielić uwagami ☕
Prowly PR Booster #13

Cześć! W drugiej połowie października do aplikacji zawita nowy kreator treści. Październikowy booster przynosi 7 faktów, jakie warto znać w tym temacie. Ponadto, poczytaj o tym, jak zbudować bazę mediów od zera, ciekawe również dla tych, którzy bazę już mają. Zapraszam do lektury 🎃
Prowly PR Booster #11

Cześć, wrześniowy PR Booster 🍂 leci na Twoją skrzynkę. Sprawdź, jak zmienią się często używane funkcje w kreatorze treści, poczytaj o drugiej dużej aktualizacji, która za chwilę pojawi się w aplikacji. Na deser artykuł naszej CEO, Joanny o tym, jak zabrać się za raportowanie Twoich aktywności PRowych i jak Prowly może Ci w tym pomóc.
Prowly PR Booster #10

Cześć, oto nasz 10. Booster! 🎉 Dzisiaj po raz pierwszy oficjalnie dzielimy się z Wami zapowiedzą ostatniego już odcinka Sezonu 3, gdyż czeka nas w październiku aktualizacja kreatora treści w Prowly. Ponadto chcemy Was zaprosić do eksperymentu, ale o tym wszystkim poczytacie poniżej. Dobrej lektury 💪
Prowly PR Booster #9

Hej, leci kolejny Booster Prowly. Magda bardzo inspirująco pisze o tym, co publikować na biurze prasowym - zachęcam! Ponadto tym mamy dla Was w aplikacji jeszcze gorącą aktualizację, która odświeży wygląd Twoich wysyłek 🔥 i nagranie super webinaru z Ilyianą Starevą.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.