Sprzeda偶owy superhero poszukiwany! 馃憡

Cze艣膰! Do zespo艂u sales w Prowly poszukujemy nowego superbohatera/superbohaterki. Je艣li fascynuje Ci臋 艣wiat sprzeda偶y i chcesz spr贸bowa膰 swoich si艂 w fachu, to b臋dzie 艣wietne miejsce dla Ciebie. Nie wymagamy od Ciebie do艣wiadczenia. O tym, na czym nam zale偶y przeczytasz poni偶ej.

Kim jeste艣my

Prowly to m艂oda firma technologiczna, kt贸ra rozwija aplikacj臋 skierowan膮 do os贸b zajmuj膮cych si臋 na co dzie艅 komunikacj膮 Public Relations. Podobno jeste艣my najlepsi na rynku w tym zakresie. Mamy biuro w sercu Starego Mokotowa (Warszawa), ale cz臋艣膰 naszego zespo艂u pracuje r贸wnie偶 z 艁odzi lub zdalnie. Nasz team liczy nieca艂e 20 os贸b, jeste艣my wi臋c ze sob膮 blisko. W codziennej wsp贸艂pracy mi臋dzy sob膮 doceniamy otwarto艣膰 i taka w艂a艣nie kultura panuje w naszej firmie. W biurze mamy kaw臋, a po pracy czasem piwo 馃槑
Dzia艂 sales tworz膮 obecnie trzy do艣wiadczone osoby: Wojtek, Karolina i Karolina. To pod ich opiek膮 nauczysz si臋 skutecznie dociera膰 do potencjalnego klienta i na w艂asnej sk贸rze przekonasz si臋, 偶e sprzeda偶 potrafi dostarczy膰 nie tylko mas臋 satysfakcji, ale i dobrej zabawy.
Prowly Sales team

Kogo szukamy

Nazwa stanowiska: Inside Sales Representative
Miejsce pracy: Warszawa

Oczekujemy:

• ch臋ci do nauki i rozwoju w dziedzinie sprzeda偶y (du偶o ch臋ci!),
  • bardzo dobrze rozwini臋tych zdolno艣ci komunikacyjnych,
  • 艣wietnej znajomo艣ci polskiego i angielskiego w mowie i pi艣mie,
  • lekkiego pi贸ra,
  • tw贸rczego podej艣cia do realizacji zada艅,
  • otwarto艣ci do pracy w dynamicznym 艣rodowisku, w kt贸rym du偶o si臋 dzieje.

Zg艂o艣 si臋 do nas, je艣li:

• jeste艣 aktywny na LinkedInie, wiesz jak on dzia艂a i jak nawi膮zywa膰 kontakty,
  • nie boisz si臋 chwyci膰 za telefon i lubisz rozmawia膰 z lud藕mi,
  • jeste艣 otwarty na poznawanie nowych narz臋dzi (m.in. Slack, Jira, Pipedrive),
  • chcesz od 艣rodka pozna膰 艣wiat sprzeda偶y oprogramowania SaaS,
  • masz krytyczne podej艣cie do w艂asnej pracy i zawsze d膮偶ysz do maximum efekt贸w jak najkr贸tsz膮 drog膮.

B臋dziesz zajmowa膰 si臋:

• kontaktowaniem (poprzez e-mail, telefon, Linkedin) potencjalnych firm celem umawiania spotka艅 demo online lub stacjonarnie,
  • aktywnym kontaktem z zarejestrowanymi u偶ytkownikami Prowly celem umawiania spotka艅 demo online lub stacjonarnie,
  • tworzeniem baz kontakt贸w B2B w Polsce i zagranic膮,

Oferujemy:

• dobre wynagrodzenie (podstawa + prowizja),
  • samodzielne stanowisko i swobod臋 dzia艂ania,
  • elastyczne godziny pracy,
  • zdobycie do艣wiadczenia w sprzeda偶y technologii SaaS
  • szybki rozw贸j w strukturach organizacji,
  • realny wp艂yw nie tylko na procesy sprzeda偶owe, ale i na rozwijany przez Prowly produkt,
  • dost臋p do naszego know-how.
Wy艣lij nam kr贸tk膮 informacj臋 dlaczego chcesz z nami pracowa膰 na adres: karolina@prowly.com. W razie pyta艅 - uderzaj 艣mia艂o. Do us艂yszenia!

PS. Je艣li wysy艂asz do nas swoje CV, dopisz do niego t臋 klauzul臋: Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporz膮dzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os贸b fizycznych w zwi膮zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep艂ywu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (og贸lne rozporz膮dzenie o ochronie danych).Wi臋cej o tym, w jaki spos贸b przetwarzamy Twoje dane, znajdziesz tu.

Na Tw贸j adres e-mail zosta艂a wys艂ana pro艣ba o potwierdzenie subskrypcji.
Potwierdzaj膮c subskrypcj臋 wyra偶asz zgod臋 na przetwarzanie Twoich danych w celu otrzymywania tre艣ci publikowanych w serwisie.