Prowly PR Booster #11

Cześć, wrześniowy PR Booster 🍂 leci na Twoją skrzynkę. Sprawdź, jak zmienią się często używane funkcje w kreatorze treści, poczytaj o drugiej dużej aktualizacji, która za chwilę pojawi się w aplikacji. Na deser artykuł naszej CEO, Joanny o tym, jak zabrać się za raportowanie Twoich aktywności PRowych i jak Prowly może Ci w tym pomóc.

Ile to już paragrafów razem? O elementach treści w (nowym) kreatorze. 🖌️

Treści z mediów społecznościowych, tabela, inteligentne linki i CTA to tylko kilka z nowości, które pojawią się w kreatorze treści już niebawem. Zobacz je w akcji i czytaj ten artykuł.

Karolina Zasada, Customer Success Manager @Prowly

Nowe oblicze wysyłek z Prowly

Najbliższą aktualizację modułu wysyłkowego można podsumować tak: będą załączniki w mailach, obrazki i możliwość osadzenia informacji prasowej w treści Twojej wiadomości mailowej w Prowly. Dowiedz się więcej czytając.

Joanna Drabent, CEO&Co-founder @Prowly

O jakie wskaźniki wzbogacisz swoje raporty PR-owe dzięki Prowly🍒

O tym, że trzeba mierzyć działania PR w teorii wiemy wszyscy. W praktyce nie każdy wie, jak za to się zabrać. Tu pojawiamy się my. Poczytaj o tym.

Joanna Drabent, CEO&Co-founder @Prowly

Webinary Prowly🏫

Chcesz doszlifować umiejętności albo może nowa osoba dołączyła do Twojego zespołu i potrzebuje szkolenia z obsługi aplikacji Prowly? Wybierz termin
booster_prowly-08.png

Bądź na bieżąco z nowościami w aplikacji🌱

• wszystkie wysłane mailingi możesz przypisać do kampanii (jak?)
  • kampanie pozwalają na monitorowanie statystyk pogrupowanych wysyłek np. per klient (więcej)
Pisz do mnie na booster@prowly.com, jeśli masz pomysł na tematy albo chcesz się podzielić uwagami ☕
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.