Tester 馃拤

Cze艣膰! W Prowly rozwijamy aplikacj臋 CRM dla ludzi zajmuj膮cych si臋 komunikacj膮 PR. Jako 偶e praca w PR to jeden z najbardziej stresuj膮cych zawod贸w 艣wiata, to na co dzie艅, korzystaj膮c z naszej aplikacji, pragniemy PR-owcom oszcz臋dza膰 niepotrzebnych nerw贸w. Dlatego do Prowly poszukujemy testera oprogramowania, jakie tworzy nasz zesp贸艂 produktowy.

Kim jeste艣my

Prowly to m艂oda firma technologiczna, kt贸ra rozwija aplikacj臋 skierowan膮 do os贸b zajmuj膮cych si臋 na co dzie艅 komunikacj膮 Public Relations. Podobno jeste艣my najlepsi na rynku w tym zakresie. Mamy biuro w sercu Starego Mokotowa (Warszawa), ale cz臋艣膰 naszego zespo艂u pracuje r贸wnie偶 z 艁odzi lub zdalnie. Nasz team liczy nieca艂e 20 os贸b, jeste艣my wi臋c ze sob膮 blisko. W codziennej wsp贸艂pracy mi臋dzy sob膮 doceniamy otwarto艣膰 i taka w艂a艣nie kultura panuje w naszej firmie. W biurze mamy kaw臋, a po pracy czasem piwo 馃槑

Podstawowe informacje o stanowisku

Nazwa stanowiska: Tester
Miejsce pracy: Warszawa / 艁贸d藕 / zdalnie
Wielko艣膰 zespo艂u produktowego: 5+
Bud偶et: 4,000 - 5,500 pln netto

Czym si臋 b臋dziesz zajmowa膰

• Przygotowywanie i utrzymywanie danych testowych
  • Przygotowywanie i utrzymywanie bazy danych dot. scenariuszy testowych
  • Identyfikacja, analiza i raportowanie bug贸w/b艂臋d贸w w aplikacji
  • Testowanie manualne (w tym testowanie bug fix贸w, testy regularne i akceptacyjne na r贸偶nych przegl膮darkach)
  • Bliska wsp贸艂praca z zespo艂em Customer Service nastawiona na rozwi膮zywanie problem贸w klient贸w zwi膮zanych z niepoprawnym dzia艂aniem platformy
  • Bliska wsp贸艂praca z zespo艂em developerskim (udzia艂 w daily meetups i sprint plannings)
  • Regularna analiza log贸w i raport贸w z u偶ycia platformy
  • Deployment aplikacji na 艣rodowisko testowe i produkcyjne
  • Projektowanie krytycznych scenariuszy test贸w automatycznych (e2e)
  • Przygotowywanie i utrzymywanie specyfikacji technicznej aplikacji

Czego oczekujemy

• Minimum 2 lata do艣wiadczenia w testowaniu aplikacji webowych
  • Podstawowa wiedza na temat agile'owych metod rozwoju produktu (Scrum, Kanban)
  • Znajomo艣膰 GIT
  • Do艣wiadczenie w pracy z narz臋dziami typu JIRA, Confluence, Browser Stack, Track.js)
  • Podstawowa znajomo艣膰 dobrych praktyk w ramach test贸w automatycznych (w tym narz臋dzi Protractor / Selenium WebDriver / Jasmine, Page Object Pattern)
  • Podstawowa znajomo艣膰 HTML / (CSS) SASS
  • Ch臋膰 rozwoju umiej臋tno艣ci testerskich
  • Na plus: znajomo艣膰 Ruby / Ruby on Rails
Swoje CV i kr贸tki list motywacyjny prze艣lij na adres: sebastian@prowly.com. W razie pyta艅 - uderzaj do mnie 艣mia艂o. Do us艂yszenia!

Do swojego CV dopisz, prosz臋 t臋 klauzul臋: Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporz膮dzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os贸b fizycznych w zwi膮zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep艂ywu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (og贸lne rozporz膮dzenie o ochronie danych).Wi臋cej o tym, w jaki spos贸b przetwarzamy Twoje dane, znajdziesz tu.

Udost臋pnij

Powi膮zane artyku艂y