Junior Ruby Developer  馃敊馃敋

Junior Ruby Developer 聽馃敊馃敋

Cze艣膰! Podobno nadesz艂y czasy, w kt贸rych firmie bez biura ze zje偶d偶alni膮 ci臋偶ko jest znale藕膰 dobrych programist贸w. Zje偶d偶alni nie mamy, mamy za to taras i kawa艂ek ogr贸dka, na kt贸ry ch臋tnie Ci臋 zaprosimy, je艣li tylko masz odrobin臋 do艣wiadczenia w rozwoju aplikacji w Ruby / Ruby on Rails i szukasz dla siebie nowego miejsca.

Do zespo艂u produktowego poszukujemy obecnie Junior Ruby Developera, kt贸ry wesprze nas w projektowaniu, budowie i utrzymaniu warstwy backend aplikacji Prowly.

Kim jeste艣my

Prowly to m艂oda firma technologiczna, kt贸ra rozwija aplikacj臋 skierowan膮 do os贸b zajmuj膮cych si臋 na co dzie艅 komunikacj膮 Public Relations. Podobno jeste艣my najlepsi na rynku w tym zakresie. Mamy biuro w sercu Starego Mokotowa (Warszawa), ale cz臋艣膰 naszego zespo艂u pracuje r贸wnie偶 z 艁odzi lub zdalnie. Nasz team liczy nieca艂e 20 os贸b, jeste艣my wi臋c ze sob膮 blisko. W codziennej wsp贸艂pracy mi臋dzy sob膮 doceniamy otwarto艣膰 i taka w艂a艣nie kultura panuje w naszej firmie. W biurze mamy kaw臋, a po pracy czasem piwo 馃槑

Podstawowe informacje o stanowisku

Nazwa stanowiska: Junior Ruby Developer
Miejsce pracy: Warszawa / 艁贸d藕 / zdalnie
Wielko艣膰 zespo艂u produktowego: 5+
Bud偶et: 3,000 - 4,500 pln netto

Metodologia pracy

Tracking i zarz膮dzanie: JIRA
Agile: Kanban / Scrum
Pair programming: tak
Unit tests: RSpec
Integration tests: RSpec

U偶ywane technologie

Czego oczekujemy

• Minimum 1 roku do艣wiadczenia w rozwoju aplikacji webowych w oparciu o Ruby / Ruby on Rails lub innej podobnej technologii
  • ORM/SQL (PostgreSQL)
  • GIT
  • RSpec
  • SASS / HAML
  • Zadaniowego podej艣cia do pracy
  • Umiej臋tno艣ci pracy w dynamicznym 艣rodowisku, w kt贸rym du偶o musi by膰 "na ju偶"
  • Dobrej organizacji pracy, umiej臋tno艣ci ustawiania priorytet贸w
  • Zdolno艣ci komunikacyjnych

Czym si臋 b臋dziesz zajmowa膰

• Projektowanie, budowa i utrzymanie funkcji aplikacji w warstwie backendowej opartych o Ruby / Ruby on Rails
  • Projektowanie i budowa API od strony backendu
  • Bliska wsp贸艂praca z do艣wiadczonym zespo艂em Backend i Frontend Developer贸w oraz Designer贸w
Swoje CV i kr贸tki list motywacyjny prze艣lij na adres: sebastian@prowly.com. W razie pyta艅 - uderzaj do mnie 艣mia艂o. Do us艂yszenia!

Do swojego CV dopisz, prosz臋 t臋 klauzul臋: Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporz膮dzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os贸b fizycznych w zwi膮zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep艂ywu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (og贸lne rozporz膮dzenie o ochronie danych).Wi臋cej o tym, w jaki spos贸b przetwarzamy Twoje dane, znajdziesz tu.

Udost臋pnij