Prowly PR Booster #7

Co jest newsem dla mediów? A jak już go mamy, to jak o nim napisać? Tego dowiesz się z dzisiejszego Boostera. Na dokładkę nowość w aplikacji, czyli kolorowe kropki na wykresie kampanii 🤓

Na co dziennikarzowi PR-owiec, gdy „news jest tym, o czym nie wie PR”? 🦉

Co jest „newsem” dla mediów? Odpowiedź brzmi „to zależy”, bo każde medium ma swoje oczekiwania. Lepiej więc odwrócić to pytanie do takiego, czy ów spec jest w stanie dostarczyć ekskluzywną informację dziennikarzom, skoro dla nich samych „news jest tym, o czym nie wie PR”. Poczytaj.

Magdalena Wosińska, Dziennikarz i Edytor w Zespół Doradców Gospodarczych TOR

3 sposoby tworzenia maila z informacją prasową ✍️

Źle napisany mail może sprawić, że dziennikarz nie otworzy nawet najciekawszej informacji prasowej. Jak pisać, by zwiększyć szanse utrzymania uwagi odbiorców? Rafał opisał trzy przykładowe sposoby - zapraszamy do lektury.
Rafał Sałak, Head of Comms

Webinary Prowly

• 18 lipca o 11:00 najbliższe otwarte szkolenie + Q&A - ZAPISZ SIĘ
  • 25 lipca o 14:30 najbliższy webinar o nowościach w aplikacji ZAPISZ SIĘ

Bądź na bieżąco 🌱

W Campaigns pojawił się nowy wykres statystyk  - poczytaj o nim tutaj:
Wykres statystyk mailingów w Kampanii

W Audience dodaliśmy możliwość sortowania grup i segmentów oraz wyszukiwania ich:
Możliwość sortowania grup i segmentów orz wyszukiwarka

Pisz do mnie na booster@prowly.com, jeśli masz pomysł na tematy albo chcesz się podzielić uwagami ☕
Prowly PR Booster #13

Cześć! W drugiej połowie października do aplikacji zawita nowy kreator treści. Październikowy booster przynosi 7 faktów, jakie warto znać w tym temacie. Ponadto, poczytaj o tym, jak zbudować bazę mediów od zera, ciekawe również dla tych, którzy bazę już mają. Zapraszam do lektury 🎃
Prowly PR Booster #12

Prowly PR Booster #11

Cześć, wrześniowy PR Booster 🍂 leci na Twoją skrzynkę. Sprawdź, jak zmienią się często używane funkcje w kreatorze treści, poczytaj o drugiej dużej aktualizacji, która za chwilę pojawi się w aplikacji. Na deser artykuł naszej CEO, Joanny o tym, jak zabrać się za raportowanie Twoich aktywności PRowych i jak Prowly może Ci w tym pomóc.
Prowly PR Booster #10

Cześć, oto nasz 10. Booster! 🎉 Dzisiaj po raz pierwszy oficjalnie dzielimy się z Wami zapowiedzą ostatniego już odcinka Sezonu 3, gdyż czeka nas w październiku aktualizacja kreatora treści w Prowly. Ponadto chcemy Was zaprosić do eksperymentu, ale o tym wszystkim poczytacie poniżej. Dobrej lektury 💪
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.