Prowly PR Booster #6

W tym tygodniu piszemy o tym, jak dowiedzieć się więcej o swojej bazie kontaktów wykorzystując filtry oraz chwalimy się fajnym materiałem video od jednego z naszych klientów.

Szklana kula nie pomoże, filtruj bazę kontaktów 🔮

Prowly zbiera dla Ciebie dane o kontaktach, dowiedz się, jak je wykorzystać i sprawdź np. które Twoje kontakty obijają Twoje wysyłki od zawsze. Dowiedz się więcej o możliwościach filtrowania tutaj.
Karolina Zasada, Customer Success Manager @Prowly

Dlaczego United Partners wybrało Prowly? 💪

Bułgarski zespół agencji United Partners podzielił się z nami swoją perspektywą wykorzystania takiego oprogramowania, jak Prowly. Zapraszam na krótkie wideo. A może chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? 🙂 Zainspiruj się tutaj.
Rafał Sałak, Head of Communication @Prowly

Save the date, czyli najbliższe spotkania online:

• 18 lipca najbliższe otwarte szkolenie + Q&A - ZAPISZ SIĘ
  • 27 czerwca najbliższy webinar o nowościach w aplikacji ZAPISZ SIĘ
  • demo modułu GDPR - ZAPISZ SIĘ - kilka terminów do wyboru, najbliższe 26.06 o 14:30

Bądź na bieżąco 🌱

• już niedługo nowy kreator informacji prasowej
Pisz do mnie na booster@prowly.com, jeśli masz pomysł na tematy albo chcesz się podzielić uwagami ☕
Prowly PR Booster #13

Cześć! W drugiej połowie października do aplikacji zawita nowy kreator treści. Październikowy booster przynosi 7 faktów, jakie warto znać w tym temacie. Ponadto, poczytaj o tym, jak zbudować bazę mediów od zera, ciekawe również dla tych, którzy bazę już mają. Zapraszam do lektury 🎃
Prowly PR Booster #12

Prowly PR Booster #11

Cześć, wrześniowy PR Booster 🍂 leci na Twoją skrzynkę. Sprawdź, jak zmienią się często używane funkcje w kreatorze treści, poczytaj o drugiej dużej aktualizacji, która za chwilę pojawi się w aplikacji. Na deser artykuł naszej CEO, Joanny o tym, jak zabrać się za raportowanie Twoich aktywności PRowych i jak Prowly może Ci w tym pomóc.
Prowly PR Booster #10

Cześć, oto nasz 10. Booster! 🎉 Dzisiaj po raz pierwszy oficjalnie dzielimy się z Wami zapowiedzą ostatniego już odcinka Sezonu 3, gdyż czeka nas w październiku aktualizacja kreatora treści w Prowly. Ponadto chcemy Was zaprosić do eksperymentu, ale o tym wszystkim poczytacie poniżej. Dobrej lektury 💪
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.