Edyta Kowal w Prowly

Do zespołu Prowly dołącza Edyta Kowal, która obejmie stanowisko content managera i będzie odpowiedzialna za rozwój mediów własnych marki.

Edyta Kowal przez prawie pięć lat związana była z PRoto.pl, gdzie najpierw zajmowała stanowisko redaktora, a następnie kierowała redakcją serwisu. W PRoto.pl była odpowiedzialna m.in. za zarządzanie zespołem, wydawanie raportów i newsletterów, współorganizację eventów branżowych (PRotony i Dialog PR). Ostatnio pracowała  jako PR Manager w Evenea.pl oraz Account Executive w agencji Komunikado, gdzie opiekowała się komunikacją marki Castrol na polskim rynku.

W Prowly – czołowej polskiej aplikacji CRM dla profesjonalistów PR – jako content manager zajmie się przygotowaniem i realizacją strategii content marketingowej marki. Będzie odpowiadać m.in. za rozwój serwisów Mistrzowie Drugiego Planu i Prowly magazine – nowego portalu branżowego, który powstanie z myślą o użytkownikach Prowly spoza Polski.

Prowly to aplikacja dla PR-owców, która istnieje na rynku od prawie dwóch lat. Korzysta z niej już kilkuset profesjonalistów z Polski, a wśród nich członkowie zespołów PR takich marek, jak IKEA, Spotify czy National Geographic. Firma rozpoczęła także sprzedaż międzynarodową i może pochwalić się pierwszymi użytkownikami z Wielkiej Brytanii, Belgii oraz Stanów Zjednoczonych.

Edyta_Prowly1.jpg

Edyta_Prowly2.jpg

Prowly_logo1.png

Prowly_logo_BIG.png

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.