Prowly PR Booster #3

Znasz już możliwości analityczne Prowly? Właśnie zaczynamy cykl edukacyjny w tym temacie, na start bierzemy analitykę w wysyłkach mailowych. A na deser 🍰 case study Pixers i inspirujący wywiad z Aleksandrą Wronecką przeprowadzony przez naszą Edytę Kowal.

booster_prowly-08.png

Analizuj swoje wysyłki - czyli o statystykach mailingów

Ilu odbiorców otworzyło mój mail? Jak dana wysyłka prezentuje się na tle innych i czy A/B test coś wykazał? Te oraz wiele innych danych czekają na Ciebie po każdej wysyłce. Czytam więcej.
Karolina Zasada<br>Customer Success Manager

Karolina Zasada
Customer Success Manager

booster_prowly-08.png

Case study Pixers: dobry PR wspiera markę, umacnia jej pozycję i pozwala jej trafić do szerszego grona klientów

"W Prowly cenimy to, że łączy w sobie bardzo dobrze zaprojektowaną formę publikacji, CRM i narzędzie do mailingu. Zatem jedno narzędzie pomaga nam zaadresować trzy ważne obszary komunikacji z mediami i dodatkowo stworzyć miejsce, do którego dziennikarze mogą sami zaglądać w poszukiwaniu informacji  i inspiracji." czym jeszcze podzieliła się z nami Aleksandra? Czytam wywiad.
Edyta Kowal<br>Content Marketing Manager & Editor

Edyta Kowal
Content Marketing Manager & Editor

booster_prowly-08.png

Save the date, czyli najbliższe spotkania online:

16 maja: szkolenie otwarte z całej aplikacji + Q&A - ZAPISZ SIĘ
17 maja: szkolenie dedykowane modułowi GDPR - ZAPISZ SIĘ.
23 maja: omawiamy wybrane funkcje np. moduł GDPR, kopiowanie mailingów, nowe statystyki kampanii, statystki mailingów, zewnętrzne integracje  -  ZAPISZ SIĘ
booster_prowly-08.png

Już za moment w aplikacji🚀

• nowe statystyki kampanii mailowych
  • możliwość sortowania i wyszukiwania grup

Wskazówka na koniec 👩‍🏫

W Prowly możesz tworzyć tzw. landing pages, które stanowią samodzielną stronę i nie są przypięte do biura prasowego. Żeby to zrobić wejdź w Brand journals -> Standalone stories i kliknij New story.

PS. Masz pytania lub pomysły na tematy, które powinniśmy poruszać? Odpowiedz na tę wiadomość albo napisz do nas na: booster@prowly.com.

Czym się różni grupa od segmentu, czyli o porządkach w bazie kontaktów

Einstein powiedział: if you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough. Niech ta sentencja będzie dobrym duchem poniższego artykułu.
Jak przeprowadzić follow-up z Prowly

Budzi skrajne uczucia. Jedni go kochają, drudzy nienawidzą. Jedno jest pewne: dobry follow-up pomoże zdobyć oryginalną publikację, pozwoli nawiązać nową relację czy dostarczy informacji o planach kontaktów. Zanim więc zaczniemy wydzwonić z legendarnym pytaniem „czy dostał pan naszą informację prasową”, warto ten proces odpowiednio zaplanować.
Prowly PR Booster #1

Cześć! Startujemy z Prowly PR Booster, czyli projektem edukacyjnym dla naszych użytkowników. Od teraz na Twoją skrzynkę lądować będzie przydatna wiedza i zaproszenia na webinary o wykorzystywaniu Prowly w codziennej pracy.
Prowly PR Booster #2

W tym numerze Boostera chcemy przedstawić rozwiązanie, jakie budujemy w związku z wejściem w życie RODO. Ponadto, dla zrównoważenia tej trochę technicznej tematyki, zapraszam do lektury artykułu Rafała i gościnnego wpisu Łukasza o tym, jak inne aplikacje fajnie współpracują z Prowly oraz o automatyzacji w PR. Pod koniec przejrzyj webinary, poczytaj o wskazówkach i nowościach w aplikacji, które dla Was szykujemy.