Prowly S3E6: Follow-up - mistrz PR-owej teleportacji

W tym odcinku dowiesz się więcej o nowym widoku statystyk szczegółowych wysyłek w aplikacji

Prowly S3E6: Follow-up - mistrz PR-owej teleportacji

Follow-up po wysyłce. Funkcja z gatunku akcji. Niektórzy mówią, że już na wymarciu - to pewnie dlatego, że dawno nie widzieli jej we właściwym wykonaniu. Ostatni bohater tego sezonu przywróci jej dawny blask!

Oto Follow-up, czyli funkcja przygotowywania listy zadań w zakresie follow-upowania kontaktów po wysyłce. Będzie krótko, bo ten proces od słów do czynów zajmie Ci kilka minut.

Jak to działa?

1. Wchodzisz w statystyki szczegółowe wysyłki
  2. Filtrujesz kontakty po akcjach, które Cię interesują (np. clicked, czyli kliknął w linka w mailu) lub po prostu analizujesz całą listę
  3. Do wybranych kontaktów dodajesz zadanie np. napisać, zadzwonić
  4. Klikasz w eksport listy wraz ze statystykami i zadaniami do Excela
  5. Jesteś gotowy na indywidualny follow-up tych osób, które masz w zwyczaju kontaktować po wysyłce
Follow-up to ostatnia z funkcji, którą zaprezentujemy w ramach zajawki tego sezonu. Nie oznacza to oczywiście, że po aktualizacji w Prowly nie będą pojawiać się kolejne usprawnienia. Otwarcie 3. sezonu w Prowly pozwoli nam znacząco przyspieszyć rozwój platformy także od strony czysto technologicznej. O kolejnych nowościach i usprawnieniach będziesz dowiadywać się na bieżąco. Tymczasem zachęcamy Cię do zapoznania się raz jeszcze ze wszystkimi zmianami wchodzącymi w skład tej aktualizacji - znajdziesz je tu.
Pamiętaj, że jesteśmy tu po to, aby Ci pomagać. Nasz zespół obsługi klienta w składzie Karolina i Kasia, zespół produktowy pod opieką Sebastiana i z Łukaszem na straży jakości kodu, Rafał który na co dzień komunikuje się z Tobą w ramach newslettera Prowly, Edyta wysyłająca nowości z branży PR w ramach newslettera Prowly Magazine, cała ekipa marketingowo-sprzedażowa z Wojtkiem i Piotrkiem na czele - czyli my wszyscy w ilości 20 jednostek mających ambicję zmieniać świat PR i pomagać Ci być lepszym każdego dnia - jesteśmy tu do Twojej dyspozycji. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące aktualizacji, nie wahaj się nas użyć.

Widzimy się wkrótce, bo przed premierą mamy dla Ciebie jeszcze kilka niespodzianek 🍿
Screen Shot 2018-02-04 at 12.44.59.png

Montaż: Sebastian Przyborowski, Kamil Skrzypiński, Adrian Powierża, Marcin Wojtczak, Tomasz Próchniewicz, Marta Matros, Marta Olczak, Łukasz Balcerzak
Zdjęcia: Marta Olczak
Promocja: Piotr Bożek, Edyta Kowal, Rafał Sałak
Obsługa planu: Karolina Zasada, Kasia Chrobak
Dystrybucja: Wojtek Dwojacki, Kasia Śmiech, Karolina Rafalo, Karolina Jakubik
Budżet: Ada Konieczna
Reżyseria: Joanna Drabent, Sebastian Przyborowski

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.