Prowly Sezon 3 - jest już zwiastun!

Popularny CRM dla PR-owców już niedługo zadebiutuje w nowej odsłonie

Prowly Sezon 3 - jest już zwiastun!

Czołem! Wielkimi krokami nadchodzi nowy sezon w Prowly. Za kilka tygodni (marzec 2018) odsłonimy światu zmiany i nowe funkcje w aplikacji. To dla nas najważniejsza premiera w życiu. Tym razem przygotowaliśmy się tak, że liczymy na PR-owego Oscara.

Przed dniem premiery chcemy bardzo dokładnie zapoznać Cię ze wszystkimi zmianami w Prowly. Oto krótki zwiastun tego, czego dowiesz się w najbliższych tygodniach. Usiądź wygodnie, weź popcorn i wejdź w świat czołowych bohaterów naszej aktualizacji.
Screen Shot 2018-02-04 at 12.44.59.png
s3.e1-owl.png

S3E1
Sowa zrzuca maskę

Krążą słuchy, że CRM od Prowly zmieni interfejs. Zanim tak się stanie, zobaczysz i ocenisz, czy mu z nim do twarzy i jak wpłynie na intuicyjność codziennej obsługi narzędzia. Nowe logo już się ładuje!
s3.e1.journal.png

S3E2
Brand Journale: ponadczasowa klasyka

Zostawić to, co dobre, by zyskać coś lepszego, to motto drugiego odcinka trzeciego sezonu w Prowly poświęconego niewielkim zmianom w panelu obsługi Brand Journali - narzędzia do zarządzania newsroomami dla firm i marek.
s3.e1-performance.png

S3E3
Mr Performance

Na mieście pojawia się nowy superbohater, którego masa mięśniowa zbudowana jest z twardych danych. Jego analityczny zmysł i przeszywający wzrok sprawią, że od teraz żadna akcja podjęta na Prowly nie umknie Twojej uwadze.
s3.e1-audience.png

S3E4
Audience: mało znane fakty o Twojej publiczności

Dzięki nowej odsłonie Audience, czyli modułowi do zarządzania kontaktami, zobaczysz dużo więcej. Nowe funkcje sprawią, że zmierzysz swoją publiczność od stóp do głów, a wszystkie kluczowe informacje będziesz mieć na wyciągnięcie ręki.
s3.e1-pitch.png

S3E5
Pitch: BB-8 świata Public Relations

Pitch ma za sobą spory update softu. Niczym BB-8 dotrze za Ciebie tam, gdzie potrzebujesz, bez ryzyka straty zbyt dużej ilości czasu. W tym sezonie podrasuje formularz tworzenia wysyłki i sprawi, że widoki statystyk staną się bardziej użyteczne.
s3.e1-followup.png

S3E6
Follow-up: mistrz PR-owej teleportacji

Ostatnim bohaterem trzeciego sezonu będzie Follow-up. To prawdziwa postać czynu, skupiona na procesie podziału zadań w zakresie follow-upowania odbiorców Twoich wysyłek.
Screen Shot 2018-02-04 at 12.44.59.png
Jeśli jesteś naszym klientem lub zasubskrybujesz nasz Journal, każdy z powyższych materiałów na przestrzeni najbliższych tygodni otrzymasz w formie newslettera na swojego maila. W międzyczasie dostaniesz także zaproszenie na szkolenie/webinar, podczas którego przejdziemy wspólnie przez wszystkie zmiany. Na koniec, na indywidualne życzenie podzielimy się z Tobą dostępem do nowej wersji Prowly - zadzieje się to jeszcze przed jej oficjalną premierą.
Prowly, Season 3
Wkrótce w Twojej przeglądarce

O Prowly: Prowly to aplikacja do działań Public Relations stworzona dla agencji, firmowych działów komunikacji i freelancerów. Oprogramowanie umożliwia tworzenie interaktywnych informacji prasowych, artykułów czy postów, publikowanie ich na stronach firmowych biur prasowych oraz dystrybucję do mediów i pomiar efektów. Z platformy korzysta już kilka tysięcy profesjonalistów z Polski, Europy i Stanów Zjednoczonych, a wśród nich członkowie zespołów PR takich marek, jak Vimeo, Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy, Deloitte Digital, IKEA, Spotify, National Geographic czy Allegro.

Prowly_Aktualizacja_Full.png

Prowly_Marzec2018.png

Prowly_Aktualizacja.png

Prowly S3E1: Sowa zrzuca maskę

Na dobry początek Prowly odsłania nową twarz. Zobacz, jak będzie wyglądać nowy znak i interfejs.